Confirm
Nej
Ja
Indtast nummerplade Prisberegneren kan desværre ikke give pris for netop din biltype! Kontakt os pr. telefon på 75 82 62 88 eller info@vejlebrand.dk for en pris! Prisberegneren kan desværre ikke give pris for netop din biltype! Kontakt os pr. telefon på 75 82 62 88 eller info@vejlebrand.dk for en pris! Din bil er fundet Der blev fundet bildata Email afsendt korrekt Der opstod en fejl Disclaimer big info Jeg har læst og accepterer de gældende "forudsætninger/betingelser" for tegning af forsikringerne https://www.vejlebrand.dk/disclaimer Forudsætninger/betingelser Jeg har læst og accepteret gældende vilkår for "fortrydelsesret" på tegning af forsikringerne. http://twitter.com Fortrydelsesret
1 Forsikringsoversigt
2 Indtast oplysninger
3 Se din pris
Kære

Vi takker for din bestilling.

Vi er glade for, at du har valgt Vejle Brand som dit fremtidige forsikringsselskab. For at sikre, at du får den bedst mulige service og evt. hjælp med opsigelse af dine forsikringer, vil du i løbet af de næste 2 arbejdsdage blive ringet op af Vejle Brands kundeservice.

Vores medarbejder vil gennemgå din bestilling sammen med dig, så vi er helt sikre på, at du har fået netop de forsikringer, der passer til dig.

Samtidig hjælper vi dig med opsigelsen af dit nuværende forsikringsforhold. På den måde sikrer vi dig, at det er både nemt og sikkert at blive kunde i Vejle Brand. (Det går hurtigt og nemt, hvis du har dine nuværende policer fremme)

Vi har for god ordens skyld sendt en kopi af tilbuddet til den oplyste E‐mail.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Der opstod en fejl

Ring mig op vedr. mine beregninger - eller ring på tlf. +45 75 82 62 88 +45 75 82 62 88

Du skal acceptere de gældende forudsætninger/betingelser.

Du skal acceptere de gældende vilkår for fortrydelsesret

Send  

 
Almindelige forudsætninger/betingelser
Dækning og pris forudsætter

Priserne, du har beregnet, er hentet fra vores generelle prisliste. Vi gør opmærksom på, at der kan være særlige omstændigheder, der betyder, at vi ikke kan tilbyde dig forsikringerne til disse priser. Der kan også være bestemte betingelser, der skal være opfyldt for at få forsikringerne, herunder:

 • at du ikke har været ude for, at et tidligere forsikringsselskab har stillet krav om skærpede vilkår for din forsikring eller har opsagt forsikringen
 • at du ikke har haft flere end 2 tyverier/indbrud inden for de sidste 2 år
 • at du ikke er registreret i RKI eller et tilsvarende skyldnerregister
 • at du har en forsikring i et andet forsikringsselskab eller er flyttet hjemmefra inden for de sidste 3 måneder.
 • at der ikke er særlige omstændigheder, der betyder, at vi ikke kan tilbyde dig forsikringerne.
 • at urigtige oplysninger eller mangelfulde oplysninger kan føre til, at der i en skadesituation, ikke vil blive udbetalt erstatning eller kun delvis erstatning. Når vi gennemgår bestillingen med dig, er vi derfor særligt opmærksomme på, at du har givet os de oplysninger der er nødvendige for, at vi kan udstede en police til dig.
Hvis du ønsker at tegne en husforsikring.

At huset kan gennemgå et anmærkningsfrit bygningstjek af Vejle Brands assurandør eller bygningstekniker.

 • at huset ikke er et nedlagt landbrug
 • at huset ikke anvendes til erhverv eller udlejning
 • at huset ikke har stråtag, bindingsværk, er fredet eller på anden måde bevaringsværdigt

Når din bestilling omfatter en husforsikring accepterer du således at blive ringet op af en assurandør, så I kan aftale en gennemgang af bygningen og bestillingen. Assurandøren hjælper dig samtidig med opsigelsen af dine nuværende forsikringer.

Med din accept af ovenstående forudsætninger/betingelser

 • Accepterer du nærværende forsikringstilbud
 • Accepterer du at forsikringerne kan tidligst træde ikraft fra det tidspunkt, selskabet har modtaget og accepteret ønsket om tegning af forsikringerne

Få dit tilbud tilsendt som PDFpdf